Termeni şi condiţii de utilizare

1. Referințe generale

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare Accesul și utilizarea site-ului sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Acest site este adresat persoanelor ce doresc să își perfecționeze pregătirea sau să se califice/recalifice într-un anumit domeniu. Utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.
2. Website-ul cursuri.amiras.ro
Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. Websiteul cursuri.amiras.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Website-ul cursuri.amiras.ro își asumă responsabilitatea pentru conținutul și informațiile postate.
3. Folosirea acestui website
Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să aibă la dispoziție cât mai ușor, structurat și rapid informațiile de are au nevoie.
Termeni de utilizare:

  • website-ul poate fi utilizat în ineres didactic;
  • nu aveți dreptul de a modifica ori degrada nicio parte din acest website;
  • nu veți publica pe acest website informații ce pot induce în eroare corectidudinea datelor (text, materiale video, fotografii etc);
  • veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website.

În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzator pentru activitatea desfășurată pe acest website.
4. Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional și educativ. Conținutul nu poate fi reprodus, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
Website-ul cursuri.amiras.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul publicat de către administratorii acestui website.
5. Publicarea de informații de către utilizator
Cursuri.amiras.ro nu permite momentan utilizatorilor înregistrați să posteze materiale pe site. 6. Limitarea răspunderii
Cursuri.amiras.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt informative și didactice.
7. Acceptarea termenilor și condițiilor
Cursuri.amiras.ro se adresează tuturor persoanelor interesate de obținerea unei calificări, recalificare, echivalarea unor competențe profesionale, obținerea pemisului ECDL etc. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.
8. Politica de confidențialitate
Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale; website-ul cursuri.amiras.ro nu va folosi aceste informații în ate scopuri decât cele pentru care au fost furnizate. Nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite publicitate nesolicitată.

Detalii

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de
Uniunea Europeana,
va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Validat cu:

CSS valid!

Optimizat pentru:

  • Internet Explorer (7+),
  • Mozilla Firefox (4+),
  • Opera,
  • Chrome,
  • Safari,
  • Avant Browser

Se recomandă o rezoluţie de 1024 +

 

Feedback