Despre noi

Într-o societate în care concurența este din ce în ce mai acerbă, în care formarea profesională inițială și continuă devine o necesitate din ce în ce mai vizibilă iar perfomanța resurselor umane este esențială, AMIRAS C&L Impex S.R.L. vine în sprijinul clienților săi (persoane fizice sau juridice) și oferă o gamă variată de cursuri autorizate de calificare/recalificare profesională în domeniul electric, informatic și nu numai.

Cine?
Echipa noastră este formată din profesioniști cu o vastă experiența teoretică și practică în domeniu. Este, în același timp, o echipă tânără, caracterizată de entuziasm și orientată spre rezultate. Acest lucru ne ajută să ținem pasul cu schimbările survernite în domeniul cursurilor de formare și să urmăm întotdeauna cele mai moderne metode de predare și evaluare.
În centrul nostru se pune foarte mare accent pe metodele de predare interactivă și pe practică. Această abordare ne permite să-i ajutăm pe cursanți să asimileze cunoștințele și să le poată reda mai ușor.

Avantaje oferite cursanților noștri
Încercăm să fim mereu alături de cursanții noștri și să îi sprijinim atât în timpul cursurilor cât și după finalizarea acestora.
Posibilitatea achitării în rate pe parcursul cursului este un sprijin important oferit lor.
Prin contractele și colaborările pe care le avem încheiate cu agenții economici, reușim să plasăm imediat după finalizarea cursurilor absolvenții care au rezultate notabile pe parcursul programelor de formare.
De asemenea, oferim cursanților suporturi de curs interactive, iar activitatea de practică se desfășoară sub îndrumarea cadrelor bine pregătite, în sălile de curs și în afara acestora (organizăm sesiuni de practică atât la sediul firmelor partenere cât și pe teren, în cadrul lucrărilor executate în domeniu).
Formatorii sunt certificați prin diplome acreditate CNFPA, ECDL sau sunt cadre didactice universitare.
Pentru mai multe detalii despre formatorii noștri, accesați pagina formatori.

Curs electrician exploatare sustinut la Centrul de Perfectionare AMIRASUnde?
La sediul nostru localizat pe DN71, Târgoviște-Sinaia, la intrarea în Comuna Aninoasa.
Sălile centrului de formare AMIRAS C&L Impex S.R.L. sunt amplasate într-o clădire modernă. Fiecare dintre ele este dotată cu mobilier modern, cu sisteme de videoproiecție și alte mijloace interactive necesare unei bune desfășurări a activității de predare/învățare.
De asemenea, în toate sălile există o rețea de internet wireless (Wi-Fi) gratuit și nelimitat.
Partea teoretică a cursurilor este completată de activitățile practice desfășurate la colaboratorii noștri.
Pentru mai multe detalii despre locație, accesați pagina de contact.

Detalii

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de
Uniunea Europeana,
va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Validat cu:

CSS valid!

Optimizat pentru:

  • Internet Explorer (7+),
  • Mozilla Firefox (4+),
  • Opera,
  • Chrome,
  • Safari,
  • Avant Browser

Se recomandă o rezoluţie de 1024 +

 

Feedback