Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

 

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Proiecte finanţate

Proiecte finanţate

Proiectele finanţate de către Comunitatea Europeana şi Guvernul României vin în sprijinul ţării noastre pentru a crea oportunităţi de dezvoltare .

Societatea Comerciala AMIRAS C&L Impex S.R.L. a implementat şi implementează în continuare proiecte de acest tip din dorinţa de a veni în sprijinul comunităţii şi a oamenilor.

Respectăm toate principiile de egalitate de şanse, indiferent de rasă, religie, apartenenţă etnică, sex, vârstă, statut social, orientare sexuală şi dezabilități şi nu va accepta diferenţierile ce afectează crearea de oportunităţi egale pentru toate persoanele.

În această pagină veţi găsi o lista a cursurile gratuite ce se desfăşoară în Judeţul Dîmboviţa. Cursurile se pot schimba ca si locaţie de implementare, tip de curs şi evoluţia pieţii de muncă. Vă recomandăm sa urmăriţi site-ul nostru pentru a vedea actualizări ale cursurilor gratuite de calificare.

În continuare, în aceasta secţiune a site-ului cursuri.amiras.ro veţi găsi toate proiecte ce se afla în derulare, informaţii despre acestea şi o lista a cursurilor pe care le puteţi urma cu sprijinul  Comunităţii Europene şi a Guvernului României.

Detalii

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de
Uniunea Europeana,
va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Validat cu:

CSS valid!

Optimizat pentru:

  • Internet Explorer (7+),
  • Mozilla Firefox (4+),
  • Opera,
  • Chrome,
  • Safari,
  • Avant Browser

Se recomandă o rezoluţie de 1024 +

 

Feedback