ANRE – Autoritatea Națională de Reglementări în Domeniul Energiei

Această secțiune este dedicată dumnevoastră, celor care lucrați în domeniul energiei, electric sau al gazelor naturale.

www.cursuri.amiras.ro cursuri examen targoviste AMIRASANRE – Autoritatea Națională de Reglementări în Domeniul Energiei este organismul ce are ca obiect de activitate eleborarea, aprobarea şi monitorizarea aplicării ansamblului de reglementări obligatorii la nivel naţional necesar funcţionării sectorului şi pieţei energiei electrice, termice şi a gazelor naturale în condiţii de eficienţă, concurenţă şi transparenţă a protecţiei consumatorilor.

În conformitate cu prevederile art. 17 ale „Regulamentului pentru autorizarea electricienilor care proiectează, execută, verifică şi exploatează instalaţii electrice din sistemul electroenergetic”, aprobat prin Ord. ANRE 90/2009, publicat în MO nr. 847 din 08-12-2009, participarea la examenul de autorizare, indiferent de gradul şi tipul solicitat de candidat, este permisă numai după ce acesta face dovada că a urmat un curs de pregătire teoretică în domeniul instalaţiilor electrice.

Prin centrul AMIRAS – Pas cu pas către o cariera de success!, puteţi urma un curs de pregătire în vederea obţinerii autorizării de electrician în domeniul instalaţiillor electrice.

Participarea la examenul de autorizare ANRE trebuie însoţită de un certificat de participare la cursul de pregătire teoretică pentru primul examen susţinut sau la cel puţin o data la 10 ani.

Cursurile sunt organizate conform legislaţiei în domeniu, respectând tematica publicată de ANRE, fiind autorizaţi de acceştia prin acordul nr. 36953/01.09.2011.

 

Detalii

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de
Uniunea Europeana,
va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Validat cu:

CSS valid!

Optimizat pentru:

  • Internet Explorer (7+),
  • Mozilla Firefox (4+),
  • Opera,
  • Chrome,
  • Safari,
  • Avant Browser

Se recomandă o rezoluţie de 1024 +

 

Feedback